Events en nieuws

lunch-debat – St Anna Kasteel Oudergem op 2 mei 2023 om 12u

Beste Leden van de Top 400, Beste Vrienden,

Gelieve nota te nemen van de uitnodiging voor het volgend lunch-debat dat doorgaat op dinsdag 2 mei 2023 i.p.v. donderdag 4 mei zoals eerder gemeld.  Wij veranderen deze datum omwille het feit dat onze toekomstoge gastspreker nooit vrij is op donderdag.

Wij zullen voor dit lunch-debat het genoegen hebben te luisteren naar de Heer Olivier Morobé, Ondervoorzitter van BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) die ons zal onderhouden over de immobiliën van vandaag en morgen.

U kan u alvast onmiddellijk inschrijven op onze site of door gewoon te antwoorden op deze mail.

Zoals u weet is uw deelname aan de lunches inbegrepen in uw lidgeld.  Wij willen U er aan herinneren dat het heel belangrijk is u in te schrijven om praktische redenen (zoals badges, reserveren bij de traiteur, tafelindeling etc…),  kortom om een vlotte organisatie te verzkeren.

U hebt eveneens de gelegenheid iemand gratis uit te nodigen in de loop van het jaar om deel te nemen aan één van onze lunches. Indien u reeds een persoon zou uitgenodigd hebben, dan kan u steeds een bijkomende persoon uitnodigen mits een bijdrage van 50 € per persoon. Gelieve steeds de naam en voornaam van uw genodigde te melden en eveneens zijn beroepsactiviteit.

Wij danken u voor het gevolg dat u zal geven aan deze uitnodiging en zouden het op prijs stellen mocht u zo spoedig mogelijk kunnen reageren, positief of negatief.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens dit lunchdebat, en tekenen, beste leden van de Top 400, met vriendelijke groeten.

 

 

Luc-Georges Dubrulle, Voorzitter van de TOP 400